close
Site-ul Karbonn foloseste cookie-uri. Prin navigarea site-ului nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Click aici pentru mai multe informatii.

Companie

Misiune

Misiunea Karbonn este sa devina alegerea numarul unu a consumatorilor de telefonie mobila. Compania tinteste spre a oferi valori inalte, inovatie continua si o experienta exceptionala pentru utilizator. Indeplinind cu consecventa asteptarile unei generatii dedicate smartphone-urilor, Karbonn se angajeaza sa "comaseze tehnologia" si sa se adreseze marii mase a populatiei.

Prin "comasarea tehnologiei" se poate ajunge la toate categoriile de clienti si se deschid portile spre inovatii tehnologice - ceea ce a reprezentat forta calauzitoare a companiei Karbonn inca de la inceputuri.

Viziune

Karbonn ofera clientului solutii mobile inovative si de ultima ora. Accesul maselor la tehnologie si inovatia constanta au fost, inca de la inceput, principiile de baza ale companiei. Karbonn este unul dintre liderii de branduri de telefoane mobile din Asia si depune eforturi pentru a oferi smartphone-uri de top la preturi foarte competitive. Pionieratul si expansiunea strategica au contribuit la succesul Karbonn si la plasarea companiei printre cei mai buni din industrie. Brandul are o pozitie puternica pe piata si planuieste sa se extinda pe viitor in acelasi ritm. Crescand rapid, prin multa munca si pasiune, Karbonn si-a luat angajamentul de a oferi doar ceea ce este mai bun.